Konfirmasjon - kommunikasjon

Kampanjen for rekruttering av konfirmanter til 2021 går som normalt på tross av koronatider. Bruk brosjyren, bilder, logoer, filmer, tekster og word-maler (invitasjoner og plakater). Alt finner du her for å kommunisere godt om konfirmasjon.

Kampanjeinformasjon: Konfirmant 2021

Midt i alt det unormale er det noe som går sin gang. Den nasjonale brosjyren med bispedømmene som avsender blir postsendt uken etter påske (uke 16) til alle døpte og tilhørige. Informasjon om kampanjen sendes sokn og fellesråd i e-post 25. mars 2020.

Materiell som kan danne grunnlag for informasjonen fra menighetene finner du i her i menyvalgene til høyre og i trykksak.kirken.no. Alt er til fri bruk.

Pdf av alle versjonene av konfirmantbrosjyren ligger i menyvalget til høyre, "2021 Brosjyre". Last ned brosjyren og bruk den på egne nettsider, i nyhetsbrev og e-poster.

En håndfull brosjyrer sendes alle menigheter i uken før palmehelgen.

Alle døpte og tilhørige i 2006-kullet får brosjyren i posten uken etter påske.

Kampanje i sosiale medier (sponsede innlegg) rettet mot 06-kullet og 14-åringene er i full gang. Det er blitt vist videoer og bilder på Snapchat, Instagram og TikTok fra begynnelsen av mars.

Horisontal Konfirmant Fordi 3.jpg

For spørsmål og innspill ta kontakt med Kjetil Bondevik

• Planlegging

Maler til invitasjon og informasjonsskriv

Lag egne invitasjoner i Word med samme profil som konfirmantbrosjyren. Tekstene er ment som utkast for lokale tilpasninger.

Her finner du wordmaler til lokalt invitasjonsbrev til konfirmanttiden, på nynorsk og bokmål.

• Trykk på Aktiver redigering. Dersom du får et sikkerhetsadvarsel trykker du Aktiver innhold.
    • Gå til Fil og Lagre som for å lagre dokumentet. All teksten kan forandres og bildene byttes.
    • Sett inn eget bilde på forsiden ved å velge Hjem og Skift bilde.
    • Foto på side 3 byttes ved høyreklikke på bildet og velge Skift ut bilde.

Du finner også ferdige maler som kan bearbeides i trykksak.kirken.no. Her er også forslag til tekster og illustrasjonsbilder. Egne bilder kan settes inn i malene.

EKSEMPEL FRA MENIGHETER

Her finn du døme på informasjonsbrev og skildring av opplegg fra Voss og Førde:

• 2021 Bilder

Bilder med 2021-logo

Horisontal Konfirmant med logo .jpg Horisontal Konfirmant med logo 3.jpg
    Horisontal Konfirmant med logo 4.jpg Horisontal Konfirmant Fordi 3.jpg
    Horisontal Konfirmant Fordi 2 BM.jpg Horisontal Konfirmant Fordi 2 NN.jpg
    Horisontal Konfirmant Fordi BM.jpg Horisontal Konfirmant Fordi NN.jpg
    Vertikal Konfirmant For alle.jpg Vertikal Konfirmant med logo 5.jpg Vertikal Konfirmant med logo 3.jpg
    Vertikal Konfirmant Kulturen BM.jpg konf21-medgrafikk9.jpg Vertikal Konfirmant med logo.jpg
    Vertikal Konfirmant med logo 4.jpg konf21-medgrafikk3.jpg Vertikal Konfirmant Fellesskapet.jpg
    Vertikal Konfirmant Mening BM.jpg Vertikal Konfirmant Mening NN.jpg Vertikal Konfirmant med logo 2.jpg

• 2021 Brosjyre
  • 2021 Trykksaker

Trykksaker: Plakat og invitasjon

Plakat:

Enkel brosjyre:

Annonse:

Gå til trykksak.kirken.no for å lage annonse. Eksempel på annonse:

konfirmant annonse.png

Trykk på logoen for å få stort format, høgreklikk og velg "Lagre som".

Konfirmant-logo uten årstall

Klikk på bildet for å laste ned logo i stort format.
    Last ned zip-fil med alle logoene for Konfirmant i .eps, .png og .jpg format

Konfirmant 2021-logo

DNK_logo2020_horisontal_RGB.png

DNK_logo2021_vertikal_RGB.png

Last ned zip-fil med alle logoene for Konfirmant 2021 i .png, .jpg og .eps format

Konfirmant 2020-logo

• Bilder

Facebookbanner

Klikk på bildet, og du vil få en stor versjon. høyreklikk deretter på dette bildet, og velg «lagre som».

konfirmant fb.jpg
    konfirmant fb2.jpg
    konfirmant fb3.jpg

Toppbilde til nettside:

konfirmantbanner.jpg

Bilder uten logo

Bildene er til fritt bruk, husk å oppgi fotograf.

Foto: Bo Mathisen

Foto: Robert Dreier T. Holand

Furusetkonfirmanter

• Filmer

Kampanjefilmer 2021

Åpne filmen i Vimeo for å laste ned: Klikk på tittelen, velg Download under filmen til høyre.

Filmer

Filmene kan brukes fritt og lastes ned direkte fra Vimeosiden: klikk på filmtittelen og velg download under filmen til høyre.

Filmene kan lastes ned i fra denne siden i ulike format og lengde. Kvadratisk format i kortere lengde egner seg for sosiale medier.

Hva er konfirmasjon?

Last ned filmen fra Vimeosiden (bokmål).

Konfirmantleir

Last ned fra Vimeosiden.

Konfirmasjonsdagen

Last ned filmen fra Vimeosiden.