Kirken logo

Sammen som kirke i hele verden

Omtrent 80% av menighetene i Den norske kirke har en misjonsavtale med en av organisasjonene i Samarbeid menighet og misjon. Kristi himmelfartsdag er det avspark for Sammen som kirke i hele verden-aksjonen. Meld på din menighet!

Sammen som kirke i hele verden
Publisert 30. april 2024
Oppdatert 30.04.2024

Menighetene i Den norske kirke kjennetegnes blant annet av mye globalt engasjement. I perioden fram til St. Hans gjør mange menigheter en ekstra innsats for arbeidet de har valgt å støtte gjennom menighetens misjonsavtale.

Kreativt misjonsengasjement i norske menigheter

Sulitjelma, Fauske og Valnesfjord menigheter skal ha kafè med salg av møsbrømlefse. Lillesand menighet skal ha SUP-stafett for konfirmantene, KRIK og menighetsrådet i havnebassenget. Inderøy arrangerer Oppdrag: Verden for fjerdeklassingene som avsluttes med delegudstjeneste og globalmarked. Revetal menighet arrangerer hagegudstjeneste med påfølgende hagefest. En rekke menigheter rundt omkring i hele landet skal ha misjonsgudstjenester med informasjon om, bønn for og innsamling til arbeidet i misjonsavtalen. Dette er bare noen av eksemplene på hvordan aksjonen bidrar til å bygge fellesskap og kirke, i Norge og i verden.

Her finner du mer informasjon

Du finner mer informasjon om aksjonen og inspirasjon til å delta i Ressursbanken  Sammen som kirke i hele verden - Ressursbanken, Den norske kirke (kirken.no) og på Facebook: (3) SAMMEN SOM KIRKE I HELE VERDEN | Facebook

Meld på din menighet!

Det kan være inspirerende å vite at vi er mange som står sammen om aksjonen. Ved å melde dere på er dere med å spre engasjementet. Trykk her for påmelding: Quest Back