Kirken logo
Planverktøy for trosopplæring

Planverktøy for trosopplæring

Planverktøy for trosopplæring brukes av menigheter i Den norske kirke til å lage, utvikle og rapportere sine lokale planer

 • Publisert
  12.08.2022
 • Beskrivelse

  Planverktøy for trosopplæring

  Trosopplæringsreformen har som formål å bidra til en systematisk og sammenhengende trosopplæring for alle døpte mellom 0 og 18 år. Til hjelp for dette er det utviklet et digitalt planverktøy som alle menigheter skal bruke.

  Planverktøy for trosopplæring finner du på trosopplaring.kirken.no. Hvis du tidligere har fått tilgang kan du logge inn med kirken.no-brukernavnet (to bokstaver + tre tall).

 • Om produktet

  Om produktet

  Planverktøy for trosopplæring finner du på trosopplaring.kirken.no. Hvis du tidligere har fått tilgang kan du logge inn med kirken.no-brukernavnet (to bokstaver + tre tall).

 • Kontakt

  Kontakt

  Produkteier

  Carl-Fredik Bommen, cb842@kirken.no

  Produkteier har daglig, operativt oppfølgingsansvar og skal følge opp og lede arbeidet med forvaltning, forbedring og utvikling. Produkteier har ansvar for kontinuerlige feilrettinger og forbedringer innenfor budsjettramme fastsatt av systemeier.

  Systemeier

  Jan Christian Kielland, jk856@kirken.no

  Systemeier har ansvar for at produktene oppfyller formålet og gir gevinst. Systemeier har det overordnede ansvaret for at produktene blir tatt i bruk og at opplæring blir gjennomført. Systemeier har en produkteier som sørger for daglig oppfølging. 

 • Tilgang

  Tilgang

  Nye brukere

  Hvis du ikke har tidligere fått tilgang til planverktøyet kan du be om det ved å fylle inn og sende inn dette skjemaet. 

  Glemt brukernavn?

  Er du usikker på hva som er ditt brukernavn? Ønsker du å endre tilgangsrolle eller hvilke menigheter du har tilgang til? Ta kontakt med ditt bispedømmekontor eller send en e-post til cb842@kirken.no

  Glemt passord?

  Opprett nytt passord på https://passord.kirkepartner.no

 • Brukerveiledning

  Brukerveiledning

  Veiledning til planverktøyet finner du her, i ressursbanken.no.

Kontaktpersoner