Kirken logo
Frivillighet på hjemmeside

Frivillighet på hjemmeside

Frivillige er en bærebjelke i menighetslivet. Her er forslag til artikkel og korte videoer som kan bidra til å få flere frivillige inn i fellesskapet.

 • Alder
  13-15, 16-18, voksne/familie
 • Laget av
  Kirkerådet
 • Publisert
  17.02.2022
 • Oppdatert
  25.10.2022
 • Bilder

  Bruk Den norske kirkes bildearkiv og malverktøy for å løfte frem frivillighet

  I design.kirken.no kan du finne profilelementer, bilder og maler som kan brukes fritt i Den norske kirke. → Klikk her for å komme til design.kirken.no.

  I bildearkivet finner du hundrevis av bilder av kirkelige handlinger, høytider, diakoni, frivillighet, gudstjenester og mye mer fra Den norske kirke. Alle bildene har gyldig samtykke for bruk i Den norske kirke → Direktelenke til bildearkivet her (krever innlogging)

  På design.kirken.no finner du også maler til trykk, digitale flater og administrasjon. Her finnes et eget malverktøy hvor du enkelt kan designe plakater, brosjyrer og bilder til poster i sosiale medier rett i nettleseren. Du finner også nedlastbare maler til både avanserte InDesign-filer og enkle Word/Powerpoint-maler → Direktelenke til maler her (nedlastbare maler tilgjengelig uten innlogging, logg inn for å bruke malverktøy)

  Slik logger du inn på design.kirken.no

  Logg inn her. Trykk på den røde knappen om du har @kirken.no/@kyrkja.no-e-post. Trykk på Trykk her for å logge inn med en annen e-post om din e-postadresse ikke slutter på @kirken.no/@kyrkja.no.

 • Kommunikasjon

  Tekst til menighetens nettside

  Denne teksten kan tilpasses og legges på menighetens hjemmeside.

  Mal - artikkel om frivillighet.docx

 • Video

  Videoer om frivillighet

  I frivillighetens år vil det i vår være en nasjonal kampanje med formål å utfordre nye til å delta i sin menighet, og takke de som allerede bidrar. Nidaros bispedømme har laget videoene under, nå er de tilpasset nasjonalt budskap, og i kampanjen skal de lede til kirken.no/frivillig. Menigheter kan også bruke disse videoene på sine nettsider - fortrinnsvis i kampanjeperioden i uke 22 og 23.

  Du kan lenke til videoene på Youtube, eller laste dem ned fra Vimeo.

Kontaktpersoner