Kirken logo
Webinar: Kunstig intelligens (KI) i kirkens arbeid

Webinar: Kunstig intelligens (KI) i kirkens arbeid

Dette webinaret er for deg som er nysgjerrig på bruk av kunstig intelligens i ditt arbeid i kirken.

 • Starter
  23.05.2024 Kl. 09.00
 • Publisert
  22.03.2024
 • Oppdatert
  07.06.2024
 • Om webinaret

  Dette webinaret er for deg som er nysgjerrig på bruk av kunstig intelligens i ditt arbeid i kirken. Hovedmålgruppen er ansatte, men webinaret kan også være aktuelt for frivillige som er interessert i temaet.

  Bidragsytere og innhold

  Pierre Lison (Norsk regnesentral) vil gi en kort introduksjon om generativ kunstig intelligens og språkmodeller, hvordan disse kan være til hjelp i vår hverdag og hva de ikke bør brukes til. Les mer om Pierre her: Pierre Lison - NR

  Sunniva Opsahl (Kirkerådet) vil presentere KI-verktøyet Copilot. Copilot er tilgjengelig for mange av kirkens ansatte og ivaretar personvern og sikkerhet på tilfredsstillende måte. Sunniva er produkteier for kirkens lokale skrivebord og jobber daglig med problemstillinger knyttet til god digital hverdag. 

  Birgitte Ås (Kirkerådet) vil vise noen eksempel på hvordan KI kan brukes i bilde- og tekstgenerering. Birgitte er rådgiver i seksjon for diakoni og samfunn og har utforsket Copilot som verktøy.  

  Webinaret er et samarbeid mellom Kirkerådets seksjon for digitalisering, seksjon for diakoni og seksjon for barn, unge og trosopplæring. 

  Meld deg på her: Påmelding til webinar om KI

 • Se webinaret her

Kontaktpersoner