Kirken logo
Verktøy for nyhetsbrev

Verktøy for nyhetsbrev

Send ut nyhetsbrev til ansatte, frivillige eller medlemmer

 • Publisert
  16.06.2022
 • Beskrivelse

  Mange menigheter og fellesråd sender ut nyhetsbrev til ulike grupper. Dette er en effektiv og visuell kommunikasjonskanal, der du kommer direkte i kontakt med målgruppen. 

  Den norske kirke har felles avtale med Make som leverer et verktøy for utsending av nyhetsbrev. Verktøyet er brukervennlig, på norsk, har god support og har servere i Norge, som gir trygg databehandling.  

 • Om produktet

  Den norske kirke har avtale med Make AS. Dette er en norsk leverandør med et produkt for å sende nyhetsbrev og SMS. Du kan importere kontakter (mottakere) via Excel, legge inn en og en, eller du kan opprette et påmeldingsskjema for nyhetsbrevet. 

  Norske servere bidrar til å gi høy kvalitet på utsendingen, slik at flest mulig kontakter får ditt nyhetsbrev. Det er inngått databehandleravtale med leverandøren. Alle personopplysninger blir lagret i Norge.

  Alle enheter i Den norske kirke som tar i bruk verktøyet vil få tilgang til standardmaler for nyhetsbrev, i tråd med kirkens visuelle profil.  

 • Opplæring

  De ansatte i Make kan tilby demonstrasjon og opplæring for de som ønsker å ta verktøyet i bruk. Det gir innføring i hvordan nyhetsbrev settes opp og sendes ut  – samt hvordan kontakter importeres og vedlikeholdes. 

  Det finnes også egne support-sider (på norsk) som gir enkel og god veiledning til konkrete spørsmål. https://support.make.as/

  I tillegg er det mulig å spørre om hjelp i chatten, der ansatte i Make svarer velvillig og kjapt.   

 • Brukerstøtte

  Make leverer gratis support på norsk, via telefon, chat eller e-post.

  E-post: support@make.as
  Telefon: 21 64 00 10

  Chat finner du nederst i høyre hjørne på nettsiden. Dette gjelder både hvis du er innlogget og ikke.

  Tilgang

  Det er mulig å prøve nyhetsbrevverktøyet i 14 dager helt gratis og uforpliktende. 

  Pris avhenger av hvor mange mottakere du vil sende ut til. Se priser på make.as/priser. Alle menighetsråd og fellesråd i Den norske kirke får 30 % rabatt. 

  For å bestille verktøyet og rabatt i henhold til kirkens avtale må du sende e-post til Kristian Lysheim i Make (kristian@make.as). Sett produkteier (kontaktinformasjon nederst på siden) i kopifeltet.

  Kontakt

  Produkteier har daglig oppfølgingsansvar for løsningen. Har du innspill eller ønsker om forbedringer? Ta kontakt med produkteier - se kontaktinformasjon nederst på denne siden.

Kontaktpersoner

 • Anders Emil Kaldhol
  Anders Emil Kaldhol Rådgiver, avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt ak547@kirken.no