Kirken logo
Intranett

Intranett

På kirkens intranett finner du nyheter, snarveier til digitale verktøy og administrativ informasjon for ansatte i rettssubjektet Den norske kirke (f.eks. prester og proster). Kirkens intranett gir også fellesråd mulighet for å legge ut nyheter, ofte brukte snarveier og oppslagsinformasjon til sine ansatte.

 • Publisert
  21.06.2022
 • Beskrivelse

  Kirkens nye intranett ble åpnet for alle brukere i april 2023 etter å ha vært testet ut i flere fellesråd. Det gamle intranettet, Kirkebakken, er nå faset ut.

  Mye av innholdet på Kirkebakken er nå lagt åpent ut her på Ressursbanken slik at det skal bli lettere tilgjengelig for alle ansatte og for frivillige. Innholdet som det er ønskelig å ha pålogging til, er lagt på det nye intranettet. Det gjelder også innhold som er tilpasset hvor du jobber.

  Kirkens nye intranett fungerer spesielt godt sammen med Kirkens lokale skrivebord.

 • Om produktet

  Om produktet

  Intranettet er tilgjengelig i nettleseren (for eksempel Edge eller Chrome). Løsningen krever at brukeren har en @kirken.no-konto.

  For brukere av Kirkens lokale skrivebord er intranettet tilgjengelig via Teams. 

 • Kontakt

  Kontakt

  Produkteier
  Åsmund Mæhle, am745@kirken.no

  Produkteier har daglig, operativt oppfølgingsansvar og skal følge opp og lede arbeidet med forvaltning, forbedring og utvikling. Produkteier har ansvar for kontinuerlige feilrettinger og forbedringer innenfor budsjettramme fastsatt av systemeier.

   

  Systemeier
  Magnus Hvalvik, mh322@kirken.no

  Systemeier har ansvar for at produktene oppfyller formålet og gir gevinst. Systemeier har det overordnede ansvaret for at produktene blir tatt i bruk og at opplæring blir gjennomført. Systemeier har en produkteier som sørger for daglig oppfølging. 

 • Tilgang

  Tilgang

  Intranettet er tilgjengelig på denne adressen:
  https://dennorskekirke.sharepoint.com/sites/Intranett 

  Du må logge inn med @kirken.no-konto for å få tilgang. 

Kontaktpersoner