Kirken logo
Tilgang til fellesløsninger for ansatte i Den norske kirke

Tilgang til fellesløsninger for ansatte i Den norske kirke

Med din @kirken.no-bruker kan du logge på mange av kirkens digitale fellesløsninger. Her ser du hvordan du får tilgang til kirkens Teams selv om du ikke har Kirkens lokale skrivebord. Les mer om tilgang til andre fellesløsninger på ressursbanken.no/digi

 • Publisert
  14.05.2024
 • Oppdatert
  26.06.2024
 • Første gang du logger på med @kirken.no-bruker

  Hvis du nettopp har fått en @kirken.no-bruker, må du opprette passord for å komme i gang: Denne veilederen viser hvordan du går frem:  Veileder for førstegangsoppsett av @kirken.no-bruker

   

 • Tilgang til kirkens Teams

  Mangler du tilgang?

  Ledere kan bestille tilgang til kirkens Teams for ansatte i Den norske kirke ved å kontakte Servicedesk hos Kirkepartner på telefon 21 06 07 08, eller e-post: servicedesk@kirkepartner.no

  Begrensinger i Teams uten Kirkens lokale skrivebord

  Teams-tilgang vil bli deaktivert etter 6 måneder dersom tilgangen ikke brukes. 

  En medarbeider som kun har Teams med sin @kirken.no-bruker har ingen e-postboks eller kalender knyttet til denne brukeren. Derfor vil ikke vedkommende få varsler om møteinnkallinger. For å invitere personen til møter bør man sende koblingen til møtet direkte til medarbeiderens e-postadresse i en egen epost. 

   

 • Problemer med å logge inn?

  Har du problemer med å logge inn, kan det skyldes at pc-en din automatisk logger deg inn med jobb-kontoen du bruker til vanlig. Da har du to muligheter:

  a) Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i nettleseren og åpne et nytt vindu i «inkognitomodus» eller InPrivat-visning. Skriv teams.microsoft.com i søkefeltet.

  b) Bruk en annen nettleser enn du jobber i til vanlig, for eksempel Edge, Chrome, Firefox eller Opera. Skriv teams.microsoft.com i søkefeltet.


  Har du fått ny telefon siden sist du logget på?

  Vi bruker appen MS Authenticator til identitetssjekk ved pålogging. Oppsett av brukerkontoer i denne appen følger telefonen din. Derfor må brukerkontoene i appen resettes, hvis du har byttet telefon siden forrige pålogging.

  Kontakt Kirkepartner for å resette brukerkontoer i MS Authenticator.

Kontaktpersoner