Kirken logo
Ressursbanken

Ressursbanken er et åpent nettsted med ressurser til bruk for ansatte, frivillige og folkevalgte i Den norske kirke.

• Publisert
    21.06.2022

Ressursbanken.no

Ressursbanken er et samlested med ressurser, materiell og inspirasjon til ansatte, frivillige og folkevalgte.

Siden inneholder kvalitetssikrede eksempler og veiledninger. Foreløpig inneholder løsningen først og fremst ressurser om trosopplæring, frivillighet, trosopplæring, gudstjenesteliv og diakoni. Utover sommeren og høsten 2022 vil løsningen bli fylt opp med innhold fra andre fagområder.

Om produktet

Ressursbanken er en nasjonal side, laget med Optimizley (Episerver). Ressursbanken ble opprinnelig laget til å dele ressurser knyttet til arbeidet med trosopplæring, men er nå utvidet til å gjelde de fleste av kirkens fagfelt og arbeidsområder.

Det er ulike seksjoner og avdelinger i Kirkerådets sekretaritat som er ansvarlig for å kvalitetssikre og publisere ressurser. Kommunikasjonsdirektør er systemeier og ansvarlig redaktør.

Utvikling og forbedring

Ressursbanken kommer til å få nytt design og noen nye funksjoner i løpet av høsten 2022. Dette inkluderer forbedring av søkemotoren, og egne sider for hvert fagområde. Det vil også bli publisert nyheter til ansatte på Ressursbanken.

Produkteier
    Alfa Sverdrup Sommersol, as489@kirken.no

Produkteier har daglig, operativt oppfølgingsansvar og skal følge opp og lede arbeidet med forvaltning, forbedring og utvikling. Produkteier har ansvar for kontinuerlige feilrettinger og forbedringer innenfor budsjettramme fastsatt av systemeier.

Systemeier
    Emil Engeset, ee457@kirken.no

Systemeier har ansvar for at produktene oppfyller formålet og gir gevinst. Systemeier har det overordnede ansvaret for at produktene blir tatt i bruk og at opplæring blir gjennomført. Systemeier har en produkteier som sørger for daglig oppfølging.

Brukerstøtte

Forslag, feilmeldinger og feil meldes til kontaktpersonen som du finner lenger ned på siden.

Tilgang

Ressursbanken ligger åpent på internett på ressursbanken.no. Det kreves ingen innlogging for å bruke siden.

• Alfa Sverdrup Sommersol
    Alfa Sverdrup Sommersol Produkteier for kirkens nettsider (vikar) as489@kirken.no